Home
Contact
Ons Team

 

Fred             Hoofd boekhouding en administratie.  Bespreekt met U in een eerste gesprek Uw wensen en maakt in overleg met U “ een plan van aanpak “ , waarmee in de toekomst een simpel en efficiënt  systeem wordt voorgesteld, om Uw administratie te verwerken en U te voorzien van de noodzakelijke informatie over Uw bedrijf.

Babs             Administratief medewerkster.  Zorgt er mede voor, dat Uw administratie, welke door ons kantoor per post of per e-mail  is ontvangen, wordt gesorteerd en zo snel mogelijk in ons boekhoudpakket wordt verwerkt.

Lotte            Administratief medewerkster.  Zorgt er mede voor, dat Uw administratie, welke door ons kantoor per post of per e-mail is ontvangen, wordt gesorteerd en zo snel mogelijk in ons boekhoudpakket wordt verwerkt.

Menno          ICT specialist.  Zorgt voor het goed functioneren van ons computersysteem en is vakkundig op het gebied van webdesign .  Heel handig als U voor Uw eigen kantoor- of bedrijfsruimte op computer of telecommunicatie  gebied vragen of wensen heeft.

Nathalie       Gespecialiseerd in de loonadministratie. Een vaak zeer complexe taak wordt door haar met uiterste nauwkeurigheid uitgevoerd.

Erik              AA Accountant voor de eindcontrole van Uw administratie en verantwoordelijk voor de Jaarlijkse Belastingaangifte voor Uw bedrijf ( Vennootschapsbelasting ) en voor U als privé persoon en Uw eventuele partner ( Inkomstenbelasting –AOW en premie Zorgverzekering  ZVW ).

Home